Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

GD114.Ermelo

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

GD114.Ermelo
Gelderland, Ermelo
Woonwijk
Gratis parkeren bij locatie
Vanaf €600 excl. bemiddelingsfee en btw
– Kleurrijk
– Moderne look

Guapa
GD114.Ermelo
Locatie
Gelderland, Ermelo
Ligging
Woonwijk
Parkeren
Gratis parkeren bij locatie
Dagprijs indicatie
Vanaf €600 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Kleurrijk
– Moderne look

Filmlocatie Ermelo

Blauwe muur woonkamer

Ontdek dit kleurrijke en moderne hoekhuis, perfect voor film- en fotografieproducties die zoeken naar een unieke en stijlvolle setting. De blauwe muur woonkamer biedt een visueel spektakel en een inspirerende omgeving voor elke creatieve productie. Zo ook de rest van de het bijzonder gestijlde huis.

Filmlocatie met veel goud

Bij binnenkomst valt de stijlvolle entree direct op. De hal met kapstok en toilet leidt naar een gestijlde woonkamer. De kleurcompositie en het zorgvuldige ontwerp maken deze ruimte perfect voor film- en fotografieproducties die een stijlvolle en uitnodigende setting biedt. Zo zijn er veel details te vinden in het goud en worden er veel kleuren gecombineerd.

Levendige woonkamer

De woonkamer, met zijn blauwe muur, gezellige eettafel en glazen schuifdeur naar het terras, biedt een levendige setting voor fotografie. De sfeervolle vijver en het uitzicht op bomen zorgen voor een serene achtergrond, ideaal voor shoots die een combinatie van binnen- en buitenruimtes vereisen. Ook loopt de woonkamer over in de keuken waardoor doorkijkjes goed mogelijk zijn.

Thuiswerkkamer

Wanneer je de trap omhoog gaat kom je bij de master bedroom, een thuiswerkkamer en nog een slaapkamer, allemaal ingericht met oog voor detail. Deze ruimtes bieden een rustige en stijlvolle sfeer, perfect voor producties die diverse shots en settings nodig hebben.

Dit hoekhuis met zijn blauwe muur woonkamer is een mooie setting voor een productie waarin de locatie van de “gemiddelde Nederlander” moet zijn. Het is de ideale setting voor film- en fotografieproducties die op zoek zijn naar een kleurrijke, moderne en stijlvolle locatie. Boek nu en geniet van deze locatie voor jouw volgende productie!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland