Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Wie zijn wij?

De gezichten achter Guapa

Hola hola, welkom bij Guapa locaties! Wij zijn Floris en Do, de creatieve breinen achter ons vette bemiddelingsbureau voor fotografie en video producties! Ons doel is simpel: opdrachtgevers en locatiehouders perfect matchen zodat ze samen kunnen knallen op een te gek project.

Wie zijn wij?

Do werkt al sinds 2017 als producer in de film- en fotografie branche en heeft in haar carrière aardig wat toffe locaties gescout. En dat is precies waar ze blij van wordt! Floris heeft een achtergrond in de ICT en werkt in de marketing, maar laat je niet misleiden door zijn technische achtergrond: hij is ook nog eens een kei in netwerken. Zo zorgt hij ervoor dat bedrijven én mensen kunnen groeien.

 Ons geheime wapen “Guapa”

Als team zijn we onverslaanbaar: Do brengt het netwerk, haar oog voor toffe locaties en fijne communicatie. Floris laat met zijn marketing skills heel Nederland weten van ons bestaan en regelt alles tot in de puntjes met de locatiehouders. 
En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze mascotte; Guapa de hond! Zij zorgt ervoor dat iedereen in een opperbeste stemming is. En daarbovenop heeft ze een ongelooflijk talent om de perfecte match te maken tussen opdrachtgever en locatiehouder 😉

De Spaanse touch

We hebben een speciaal plekje in ons hart voor Spanje, omdat we daar gewoond hebben. We kunnen niet wachten om jou en andere opdrachtgevers en locatiehouders te helpen aan te sluiten op de meest waanzinnige opdrachten en locaties. Wij houden van persoonlijk contact, staan altijd klaar om mee te denken en zijn stiekem best wel goed in het vinden van de beste match.

Kortom, wij zijn enthousiast, creatief, en houden ervan om mensen bij elkaar te brengen. Dus vamossssss! Laten we samen een onvergetelijke productie neerzetten!

Waar kunnen we

je mee helpen?

Bij Guapa Locaties is het onze missie om de perfecte locatie te vinden voor jouw volgende productie. Met een schat aan kennis en ervaring in de branche, doen we dit met enorm veel plezier en enthousiasme! We weten als geen ander hoeveel tijd het kost om die ene perfecte locatie te scouten, terwijl dit zo’n cruciaal onderdeel is. Daarom nemen wij die taak graag van je over. We scouten op aanvraag en zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is voor de perfecte achtergrond. Persoonlijk en laagdrempelig, zodat jij je kunt focussen op die andere 100 dingen die er geregeld moeten worden voor de shoot.

Meet the team

Guapa locaties

Floris de Bont

Co-owner

Bij Guapa zorg ik ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt. Met een achtergrond in marketing en sales is het mijn missie om de perfecte match te maken tussen opdrachtgevers en locaties. Ik hou ervan om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de ideale plek te vinden voor jouw productie. Naast het inschrijven van nieuwe locaties en het uitbreiden van ons fantastische aanbod, zorg ik ook voor het onderhouden van onze fijne contacten met locatiehouders.

Do

Dominique Garritsen

Co-owner

Ik ben een echte duizendpoot in de wereld van film en fotografie. Als ervaren producer schakel ik snel en soepel tussen locatiehouders en klanten, met gemak werkend aan tientallen aanvragen en producties tegelijk. Nog steeds produceer ik wekelijks, wat betekent dat ik de behoeften van onze opdrachtgevers door en door begrijp. Hierdoor kan ik niet alleen adviseren, maar ook actief meedenken om elke productie tot een succes te maken. Mijn passie? Het scouten van te gekke locaties en zorgen dat alles op rolletjes loopt!

Marleen Guapa

Marleen Bokhorst

Booking agent

Als boekingsagent bij Guapa locaties zorg ik ervoor dat je de perfecte locatie vindt voor je productie. Heb je een geweldige plek gezien op onze website en wil je meer weten? Of heb je zelf een fantastische locatie die absoluut niet mag ontbreken in ons aanbod? Ik sta klaar om je te helpen! Met een grote glimlach en een dosis enthousiasme maak ik de ideale match tussen opdrachtgever en locatiehouder. Bel, mail of stuur een appje; ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt en jij de juiste plek vindt. Samen maken we jouw productie een groot succes!

Youp Guapa

Youp Snel

Interieur fotograaf

Als fotograaf bij Guapa locaties leg ik de locaties vast in het mooiste natuurlijke licht. Met mijn camera in de hand en een kop koffie als trouwe metgezel, ben ik klaar om elke locatie op zijn best te laten stralen. Mijn missie? Elke Guapa zo goed mogelijk uit de verf laten komen op onze website, zodat opdrachtgevers meteen verliefd worden op de perfecte locatie voor hun productie. Fotografie is mijn passie en ik zorg ervoor dat elk detail klopt, zodat onze locaties echt knallen!

Tara Guapa

Tara van der Does

SEo-copywriter

Als SEO-copywriter bij Guapa locaties zorg ik dat jullie bekend worden met onze mooie locaties. Met mijn pen als toverstaf schrijf ik teksten die niet alleen lekker weglezen, maar ook resultaten opleveren. Hier draait alles om het ontdekken van de mooiste locaties, en ik geef deze plekken graag een stem met mijn schrijfsels.

Guapa

Matchmaker

Als trouwe viervoeter ben ik verantwoordelijk voor de afdeling sfeerbeheer bij Guapa locaties. Met mijn charmante glimlach en kwispelende staart zorg ik ervoor dat iedereen altijd in een opperbeste stemming is. Mijn geheime talent? Het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en locatiehouder, allemaal met een pootje en een knipoog. Want zeg nou zelf, wie kan er nee zeggen tegen deze snoet?

Klinkt goed

Voordelen van Guapa

Do & Floris

Persoonlijke aanpak

Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij jouw specifieke behoeften en visie, en biedt advies op maat om ervoor te zorgen dat jouw project een succes wordt.

Groot lookbook zonder account

Blader moeiteloos door ons uitgebreide lookbook van locaties zonder de noodzaak om een account aan te maken, waardoor je direct toegang krijgt tot een diverse selectie van inspirerende plekken voor jouw film- en fotografie shoots.

Wekelijks nieuwe locaties

Ontdek voortdurend nieuwe en unieke locaties in ons steeds groeiende portfolio, zodat je altijd andere locaties voor je shoots tot je beschikking hebt.

Snel geregeld

Met onze efficiënte en gestroomlijnde processen zorgen we ervoor dat het boeken van een locatie een fluitje van een cent is, zodat je meer tijd kunt besteden aan de creatieve aspecten van je film- en fotografieproject.

Toegankelijke locaties

Ontdek een gevarieerd aanbod van locaties bij Guapa die voor iedereen toegankelijk zijn, zodat je altijd een perfecte match vindt voor jouw project.

Ervaring in de branche

Vertrouw op onze jarenlange ervaring in de film branche, waarbij we een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd en een schat aan kennis hebben vergaard om je te helpen bij het vinden van de ideale setting voor je project

Scroll to Top