Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Wie zijn wij?

De gezichten achter Guapa

Hola hola, welkom bij Guapa locaties! Wij zijn Floris en Do, de creatieve breinen achter ons vette bemiddelingsbureau voor fotografie en video producties! Ons doel is simpel: opdrachtgevers en locatiehouders perfect matchen zodat ze samen kunnen knallen op een te gek project.

Wie zijn wij?

Do werkt al sinds 2017 als producer in de film- en fotografie branche en heeft in haar carrière aardig wat toffe locaties gescout. En dat is precies waar ze blij van wordt! Floris heeft een achtergrond in de ICT en werkt in de marketing, maar laat je niet misleiden door zijn technische achtergrond: hij is ook nog eens een kei in netwerken. Zo zorgt hij ervoor dat bedrijven én mensen kunnen groeien.

Ons geheime wapen “Guapa”

Als team zijn we onverslaanbaar: Do brengt het netwerk, haar oog voor toffe locaties en fijne communicatie. Floris laat met zijn marketing skills heel Nederland weten van ons bestaan en regelt alles tot in de puntjes met de locatiehouders. 
En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze mascotte; Guapa de hond! Zij zorgt ervoor dat iedereen in een opperbeste stemming is. En daarbovenop heeft ze een ongelooflijk talent om de perfecte match te maken tussen opdrachtgever en locatiehouder 😉

De Spaanse touch

We hebben een speciaal plekje in ons hart voor Spanje, omdat we daar gewoond hebben. We kunnen niet wachten om jou en andere opdrachtgevers en locatiehouders te helpen aan te sluiten op de meest waanzinnige opdrachten en locaties. Wij houden van persoonlijk contact, staan altijd klaar om mee te denken en zijn stiekem best wel goed in het vinden van de beste match.

Kortom, wij zijn enthousiast, creatief, en houden ervan om mensen bij elkaar te brengen. Dus vamossssss! Laten we samen een onvergetelijke productie neerzetten!

Scroll to Top