Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Saints and Stars

KPN

Scapino

Fleurop

Gamma

Scapino

Suzan & Freek

16.08

Kruidvat

ZLM

Centraal beheer

ABP

Lidl

Sparkles

Een branded video voor de ultieme next level gyms van Amsterdam. Geproduceerd door By One Crew.

Een kleurrijke locatie met veel verschillende hoeken vormde het perfecte decor voor het vastleggen van de feestelijke momenten en gifting inspiratie van KPN.

Een kleurrijke speelse locatie voor de trends van het voorjaar. Een Scandinavisch interieur in combinatie met een kleurrijke collectie van Scapino.

Een sfeervolle locatie met natuurlijke / effen kleuren waardoor de boeketten er nog meer uitspringen. Een explosie van kleur in deze Marokkaanse/Scandinavische sfeer.

Een locatie met een groene tuin in de winter? Guapa locaties regelde het voor de promotie van de SKIL acculader van de Gamma. 

Een mooie samenwerking met Scapino, het bekende schoenen- en kledingmerk dat bekendstaat om zijn speelse, betaalbare collecties. Voor de lancering van hun nieuwe collectie zocht Scapino een locatie die net zo levendig en kleurrijk was als hun ontwerpen. Ons roze huis was de perfecte match.

Een vuurtoren look-a-like huisje van binnen? Dat regelen wij! Een van onze Guapa’s zie je in de clip van Suzan & Freek – Slapeloosheid.

 

Voor het kledingmerk 16.08 uit Zwaag hebben wij deze bijzondere locatie mogen verzorgen. Bekijk de referentie voor het resultaat.

Wij mochten de locatie verzorgen van de online kerstcampagne van Kruidvat, de campagne had het prachtige doel om geld op te halen voor het armoedefonds. Bekijk de referentie voor het resultaat.

‘Zuinig zijn op’ was leading in deze beeld campagne. En waar anders dan in deze luxe en stijlvol ingericht locatie wil je dat schieten. 

Hier word je toch blij van? Een knusse keuken met een echt familiegevoel. Perfect passend bij de wensen van Centraal Beheer en de toepasbaarheid bij de uitingen rondom woonverzekering.

Een typisch licht en sfeervol gezinshuis voor het ABP pensioenfonds.

Een keuken met veel hoge kastjes, een kookeiland, Amerikaanse koelkast en genoeg ruimte voor de cameraman voor het kookeiland? 

Een kleurrijke uitgesproken locatie waarin het product straalt. Bekijk deze fotoshoot van Sparkles.

Scroll to Top