Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

ONZE FAQ

Veelgestelde vragen

Categorie

Shootlocatie huren

Wat voor soort locaties biedt Guapa locaties aan voor verhuur?

Wij bieden verschillende soorten locaties aan voor film- en fotografieproducties. Dit kunnen appartementen, vrijstaande huizen of specials zijn zoals een vliegtuighangar, restaurants of een gym. Naast ons brede locatiebestand kunnen wij ook altijd voor je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw productie.

Hoe kan ik een locatie bij Guapa locaties huren voor mijn film- of fotografieproductie?

Je kunt makkelijk contact met ons opnemen over de beschikbaarheid en kosten van een (specifieke) locatie, of je kan contact opnemen met een open aanvraag waarin wij een voorstel doen vanuit ons locatiebestand. We kijken dan mee naar de wensen en zorgen dat je de perfecte locatie vindt.

Wat zijn de tarieven voor het huren van een locatie bij Guapa locaties?

Op onze website vind je per locatie de vanaf prijs exclusief bemiddelingsfee en btw. Wanneer we all in’s en out’s weten van de betreffende productie aanvraag voor een locatie, kunnen we een exacte prijs berekenen.

De locatie die ik zoek, kan ik niet vinden in het bestand, kan Guapa locaties mij dan nog helpen?

Uiteraard! Naast ons uitgebreide locatiebestand hebben wij een groot netwerk in locaties die niet mogelijk (nog) niet  zichtbaar zijn op onze website. We helpen je graag bij het zoeken van de perfecte locatie en scouten dan ook kosteloos voor onze opdrachtgevers. Je kan een locatie laten scouten via deze pagina, of stuur ons een mailtje. 

Kan ik een locatie bekijken voordat ik beslis om te huren?

Ja! Wij vinden het belangrijk dat de locatie voor jouw productie de perfecte locatie is. Er zit standaard 1 locatiebezoek bij de prijs in, om te oriënteren of gelijk ingestoken als (technische) recce.

Voor hoeveel uur huur je een Guapa locatie?

Onze locaties kan je huren voor een hele dag (10 uur) of een halve dag (6 uur). Halve dagen te beginnen aan de start van een dagdeel en niet halverwege. Wanneer er overuren worden gemaakt, worden er extra kosten in rekening gebracht.

Is er een prijsverschil in het huren van de locatie tussen een fotografie of film productie?

Wij maken in kosten voor de locatie geen onderscheid in film of fotografie shoots.

Categorie

Shootlocatie inschrijven

Hoe kan ik mijn woning inschrijven bij Guapa locaties om deze beschikbaar te stellen voor shoots?

Wij staan altijd open om ons bestand uit te breiden met nieuwe Guapa’s. Je kunt je inschrijven via deze pagina.

Wat zijn de vereisten voor het inschrijven van mijn woning als potentiële shootlocatie?

Iedere locatie is eigen, we bieden graag een zo breed mogelijk bestand aan voor onze opdrachtgevers. Schroom dus niet om je locatie aan te melden als jij vind dat het een geschikte shootlocatie is.

Hoe lang duurt het voordat mijn locatie goedgekeurd wordt nadat ik deze heb ingeschreven?

Wanneer je je inschrijft via onze pagina zullen wij binnen 48 uur contact met je opnemen.

Hoe gaat het wanneer ik mijn locatie heb ingeschreven en de samenwerking gaat beginnen?

Als het voor beide kanten een match is en we de samenwerking aangaan, komen wij kennis maken op locatie. Omdat we het belangrijk vinden goed persoonlijk contact te hebben met onze locatiehouders en omdat we de locatie graag met eigen ogen zien. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers beter bedienen bij het voorstellen van geschikte locaties.

Welke voordelen biedt het inschrijven van mijn woning bij Guapa locaties?

Jouw locatie wordt gepresenteerd op de leukste locatie website van Nederland. Daarnaast is de kans aanwezig dat jouw locatie in mooie producties voor bekende merken het decor zal zijn. Ook is er uiteraard een goede vergoeding wanneer de locatie wordt verhuurd voor een productie. Genoeg voordelen dus!

Categorie

Shootlocatie verhuren

Hoe kan ik mijn huis aanbieden als shootlocatie via Guapa locaties?

Wanneer je bent ingeschreven zullen wij jouw eigen locatiepagina maken. Opdrachtgevers kunnen ons dan benaderen voor jouw locatie of wij stellen jouw locatie voor voor een bepaalde productie.

Wat voor soort locaties zijn geschikt om via Guapa locaties te verhuren voor shoots?

Wij zijn een locatiebureau dat graag verschillende soorten locaties aanbiedt aan onze opdrachtgevers. Als de locatie fotogeniek is een fijne sfeer uitdraagt, staan wij open voor de aanmelding van jouw locatie.

Hoe wordt de prijs van mijn locatie bepaald voor verhuur aan productiehuizen of merken?

Wanneer we langskomen op locatie om kennis te maken en de locatie zien, zullen wij een adviesprijs geven. Gebaseerd op de prijzen van onze andere locaties, marktconform, maar ook afhankelijk van de grootte/ aantal ruimtes/ uitzonderlijkheid etc. Hierin adviseren we een prijs waarvan we verwachten dat we de locatie met leuke regelmaat kunnen verhuren. Dit is altijd in samenspraak met de locatiehouder.

Wat zijn mijn verplichtingen als ik mijn woning aanbiedt als shootlocatie via Guapa locaties?

Eigenlijk bijna niks 🙂 behalve het super strak te maken voor fotografie / bij een boeking. Wij zullen bij een aanvraag altijd de beschikbaarheid opvragen en daarin heb jij als locatiehouder ook een keuze moment om een opdracht wel/niet aan te nemen. Ook het uitschrijven bij Guapa locaties kan wanneer jij dat wilt.

Kan ik thuisblijven tijdens een shoot op mijn locatie?

Ja hoor! Wanneer er een shoot is, hoef je niet verplicht van huis te zijn. Het is afhankelijk van welke ruimtes er geboekt zijn voor de shoot. In dat geval is het soms ook heel lekker om met het hele gezin + hond even van huis te zijn ;).

Hoe zorgt Guapa locaties ervoor dat mijn woning in dezelfde staat blijft na een shoot?

a de shoot levert de klant de locatie in dezelfde staat op als toen voor aanvang van de shoot ‘’te hebben ontvangen’’. Daarnaast tekent de klant bij iedere boeking, zijn/haar verzekering op orde te hebben om eventuele schade te kunnen dragen. Hierin zorgt Guapa locaties dat wanneer er schade is, dit netjes wordt hersteld.

Guapa’s

Uitgelichte shootlocaties

Previous slide
Next slide

Shoot locatie |
klassiek interieur

Previous slide
Next slide

Shoot locatie | monumentaal pand

Previous slide
Next slide

Shoot locatie | Marokkaans interieur

 

Scroll to Top