Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

NH104. Monnickendam

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NH104.Monnickendam
Noord-Holland, Monnickendam
Gelegen in een straat met monumentale panden
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €375 per ruimte excl. bemiddelingsfee en btw
– Klassieke oude look, juist chique en niet stoffig
– De dromerige tuin

Guapa
NH104.Monnickendam
Locatie
Noord-Holland, Monnickendam
Ligging
gelegen in woonwijk
Parkeren
Gelegen in een straat met monumentale panden
Dagprijs indicatie
Vanaf €375 per ruimte excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Klassieke oude look, juist chique en niet stoffig
– De dromerige tuin

Klassiek interieur

Ontdek dit bijzondere monumentale pand, bijna 300 jaar oud, dat uitblinkt in stijl en elegantie. Met een klassiek interieur dat zowel tijdloos als inspirerend is, biedt deze locatie de perfecte achtergrond voor film- en fotografieproducties die op zoek zijn naar een setting met karakter en grandeur.

Monumentale elegantie en stijlvolle ruimtes

Bij binnenkomst in dit pand word je direct gegrepen door de marmeren hal met zijn prachtige piano. De bruine wenteltrap leidt je naar de kamers, elk met hun eigen unieke charme. Het pand biedt 3 slaapkamers en een aantal algemene ruimtes op de begane grond. Alle ruimtes zijn zorgvuldig ingericht om de historische schoonheid en het klassieke interieur te weerspiegelen.

Fotogenieke hoekjes en unieke badkamers

Dit is zo’n typische fotogenieke locatie waar elke hoek inspiratie biedt. De kracht van de inrichting ligt in het feit dat het oud en klassiek is, maar allesbehalve stoffig! Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke woonkamer, de keuken, een werkkamer en nog een woonkamer, elk met hun eigen unieke sfeer. De 3 slaapkamers op de 1e verdieping bieden veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de monumentale straat of de privé tuin. De badkamer met de gouden elementen is een absolute eyecatcher en biedt een luxueuze setting voor elke productie.

Sierlijke tuin en complete cateringservice

De sierlijke tuin van het pand vormt een rustige en elegante buitenruimte. Ook kan de locatiehouder de crew en cast tijdens de productie van catering voorzien. Deze locatie is te boeken met een vanaf prijs per ruimte. De totaalprijs is volledig afhankelijk van de specifieke aanvraag.

Dit monumentale pand met zijn klassiek interieur en rijke historie biedt een unieke en inspirerende setting voor film- en fotografieproducties die op zoek zijn naar een locatie met karakter, elegantie en een verhaal. Boek nu en laat je creatieve visie tot leven komen in deze prachtige setting.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland