Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

LI101.Venlo

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

LI101.Venlo
Limburg, Venlo
Riad
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €1.100 excl. bemiddelingsfee en btw
– Marokkaans interieur
– Riad met meerdere kamers in verschillende kleuren

Guapa
LI101.Venlo
Locatie
Limburg, Venlo
Ligging
Riad
Parkeren
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €1.100 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Marokkaans interieur
– Riad met meerdere kamers in verschillende kleuren

Marokkaans interieur

Ontdek deze betoverende Guapa met een schitterend Marokkaans interieur, perfect voor verschillende soorten producties. Deze unieke locatie brengt de pracht en praal van de Marokkaanse stijl naar Nederland.

Marokkaanse stijl interieur

Laat je verrassen door de kleurrijke inrichting van dit stukje Marrakech in Nederland. Het interieur weerspiegelt de rijke en fascinerende Marokkaanse cultuur, met handgemaakte tegels, sierlijke mozaïeken en decoratieve elementen die je zintuigen prikkelen. Elk detail in deze locatie ademt de warme gastvrijheid en esthetiek van Marokko, waardoor het de ideale achtergrond vormt voor scènes die verlangen naar een exotische en authentieke sfeer.

Riad in Nederland

Stap binnen in een unieke riad in Nederland. Wandel door de gangen en waan je door een inspirerende marrokaanse omgeving. De kenmerkende architectuur van een riad, met een centrale binnenplaats, is perfect vastgelegd op deze locatie. Met een ommuurde binnenplaats die een intieme en intrigerende ruimte biedt voor jouw opnames. De locatie beschikt over 3 (slaap)kamers en 2 woonkamers. In een van de woonkamers staat een piano en in de andere een bar. Er is ook een jacuzzi ruimte in de prachtige marokkaanse stijl. Ook bezit de locatie een grote tuin met mediterraanse planten. Of je nu een romantische scène wilt filmen of een mysterieuze setting wilt creëren. Deze locatie biedt de magie van een riad in Nederland. Het meest bijzondere is dat de locatiehouders het volledig zelf hebben ingericht en gerealiseerd.

Kleurrijk huis

Laat je creativiteit de vrije loop in dit kleurrijke huis. Elke kamer bij deze Guapa heeft zijn eigen unieke kleurenpalet en thema, waardoor je de mogelijkheid hebt om diverse stemmingen en atmosferen vast te leggen. Van levendige kamers tot serene en ingetogen ruimtes. Dit huis biedt de veelzijdigheid die nodig is voor elke film- of fotoshoot. De kleuren en stijl zullen je opnamen tot leven brengen.

Betreed de wereld van deze Guapa in het zuiden van het land en creëer onvergetelijke beelden in een Marokkaans interieur, omgeven door de charme van een Nederlandse riad en de levendigheid van een kleurrijk huis. Deze locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor jouw projecten en zal de visuele impact van je producties naar een hoger niveau tillen. Welkom bij LI101.Venlo, waar elke hoek wacht om ontdekt te worden en elk frame een verhaal vertelt.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland