Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

GD113.Ermelo

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

GD113.Ermelo
Gelderland, Ermelo
Aan hoofdstraat
Gratis in de buurt
Vanaf €500 excl. bemiddelingsfee en btw
– Authentieke bruine kroeg
– Graffitie wall

Guapa
GD113.Ermelo
Locatie
Gelderland, Ermelo
Ligging
Aan hoofdstraat
Parkeren
Gratis in de buurt
Dagprijs indicatie
Vanaf €500 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Authentieke bruine kroeg
– Graffitie wall

Bruine kroeg

Ontdek deze authentieke bruine kroeg, in het hart van een dorp in op de Veluwe. Deze kroeg ademt een nostalgische sfeer uit, maar met een hippe en eigentijdse touch, waardoor het de perfecte locatie is voor zowel traditionele als moderne producties.

Nostalgische sfeer

Stel je voor: een grote open bar waar de drankjes rijkelijk vloeien en waar je de meest levendige scènes kunt vastleggen. De warme, houten afwerkingen en de zacht gloeiende lichtjes creëren een intieme en uitnodigende sfeer. En die te gekke Heineken-geïnspireerde graffiti wall? Een echte eyecatcher die je beelden een urban vibe geeft. Het is de perfecte achtergrond voor foto’s en video’s die net dat beetje extra karakter nodig hebben.

Levendige Shotbar en speelse Hoek

Maar er is meer! De shotbar is de perfecte locatie voor energieke opnames vol leven en feest. Ook het shotrad kan worden gebruikt in jouw productie. En de hoek met gokkasten en dartbord? Een speelse toevoeging die je beelden net dat beetje extra karakter geeft, perfect voor het vastleggen van spontane momenten en het creëren van een ongedwongen, gezellige sfeer.

Ruim buitenterras met pittoresk uitzicht

En laten we het ruime buitenterras niet vergeten – een mooi decor met op de achtergrond een molen. Dit terras biedt een mooi uitzicht. Of het nu gaat om een zonnige middag of een sfeervolle avond, het terras biedt een veelzijdige achtergrond voor elke productie.

Deze bruine kroeg, met zijn unieke mix van traditionele charme en moderne accenten, is een veelzijdige locatie die een breed scala aan film- en fotografieprojecten kan accommoderen. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een muziekvideo, een fotoshoot of een filmproductie, deze bruine kroeg biedt de perfecte setting. Neem contact op en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze unieke locatie te bieden heeft.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland