Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

GD121.Apeldoorn

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

GD121.Apeldoorn
Apeldoorn, Gelderland
Fotostudio
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €600 excl. bemiddelingsfee en btw
– Fotostudio
– Ruime visagie ruimte

Guapa
GD121.Apeldoorn
Locatie
Apeldoorn, Gelderland
Ligging
Fotostudio
Parkeren
Gratis parkeren (parkeergelenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €600 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Fotostudio
– Ruime visagie ruimte

Filmlocatie Apeldoorn

Fotostudio huren

Ontdek de perfecte locatie voor jouw creatieve projecten. Bij het huren van deze fotostudio krijg je niet alleen ruimte voor creativiteit, maar ook een reeks faciliteiten die je productie soepel en efficiënt laten verlopen.

Limbowand en visagieruimte

Met zo’n 180 m2 aan ruimte staat deze fotostudio garant voor comfort en flexibiliteit. De limbowand van 8 x 7 x 4 meter biedt een achtergrond voor elke shoot. Je eigen ruime visagieruimte ontlast je in de pre productie. Geniet van 100% privacy, laad en los gemakkelijk via de grote roldeur en maak gebruik van alle faciliteiten op de begane grond. De achterwanden zijn beschikbaar in overleg, zodat je de perfecte setting voor je project kunt creëren.

Productiefaciliteiten

Deze fotostudio biedt meer dan alleen ruimte. Geniet van onbeperkte koffie, thee en zuurstof. Blijf verbonden met snel internet via WiFi of een vaste verbinding. Maak gebruik van je eigen muziek via Bluetooth. Met gratis parkeren voor de deur en een centrale locatie in Nederland, dichtbij de snelweg, is deze fotostudio makkelijk bereikbaar. Zelfs apparatuur is beschikbaar in overleg, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt voor een succesvolle productie.

Het huren van deze fotostudio biedt niet alleen een ruime en veelzijdige locatie, maar ook alle faciliteiten en gemakken die je nodig hebt om je creatieve visie tot leven te brengen. Neem contact op voor de mogelijkheden van deze locatie.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland