Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

NH122.Amsterdam

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NH122.Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland 
Hoekwoning
Betaald in de buurt
Vanaf €950 excl. bemiddelingsfee en btw
– Kleurrijke creatieve inrichting
– Vijf etages

Guapa
Nh122.Amsterdam
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Ligging
Hoekhuis
Parkeren
Betaald in de buurt
Dagprijs indicatie
Vanaf €950 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Kleurrijke creatieve inrichting
– Vijf etages

Filmlocatie Amsterdam

Gele keuken

Ontdek deze unieke kleurrijke vintage locatie in Amsterdam, met als middelpunt de opvallende ‘gele keuken’. Dit smalle, maar hoge pand, gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, biedt vijf etages aan creatieve mogelijkheden. De gele keuken, direct zichtbaar bij binnenkomst, is een echte blikvanger en biedt een levendige achtergrond voor foto- en videoproducties. Met haar bijbehorende oranje toilet combineert deze ruimte functionaliteit met een uniek kleurenpalet. De locatie is ideaal voor producties die op zoek zijn naar iets bijzonders. De locatie bevind zich aan een autovrije straat, maar is goed te bereiken voor de gehele crew.

Vintage huis

Elke etage van dit Amsterdamse pand ademt een unieke vintage sfeer. Van de woonkamer met de opvallende oranje bank en de fotogenieke zithoek met wijnkoeling en wijnrek, tot de master bedroom en de speelse kinderkamer, elke ruimte is zorgvuldig ingericht met vintage elementen die warmte en karakter toevoegen. En heb je de glazen doorkijk in de vloer van de zithoek naar een verdieping eronder naar de keuken gezien? De gele badkamer met een enorm ligbad en de logeerkamer met balkon op de bovenste etage bieden extra diversiteit.

Props

Wat deze locatie in Amsterdam extra bijzonder maakt, zijn de talloze ‘spulletjes’ die in elk hoekje van het huis te vinden zijn. Deze authentieke props, variërend van vintage decoraties tot eclectische meubelstukken, in ongeveer alle kleuren. De props en inrichting zorgen voor een lekker geleefde locatie en een explosie aan kleur.

Neem vandaag nog contact op om ons mee te laten denken met de ideale locatie voor jouw volgende productie!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland