Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

UT105.Zeist

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

UT105.Zeist
Zeist, Utrecht
2-onder-1 kapwoning
Gratis (parkeergelegenheid op de oprit)
Vanaf €750 excl. bemiddelingsfee en btw
– Twee woonkamers
– Groene keuken

Guapa
UT105.Zeist
Locatie
Zeist, Utrecht
Ligging
2-onder-1 kapwoning
Parkeren
Gratis (parkeergelegenhied op de oprit) 
Dagprijs indicatie
Vanaf €750 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Twee woonkamers
– Groene keuken

Gezinswoning

Lichte woonkeuken

Stap binnen in dit gerenoveerde jaren 50 gezinshuis, een warme mix van modern design en duurzame elementen. Grote dakramen en schuifdeuren omarmen de lichte, groene keuken en open leefruimte. In de zomer badend in zonlicht, in de winter een oase van warmte. Dit is geen gewoon huis, maar een levendig gezinshuis waar je ook voor jouw producties de levensenergie kunt vastleggen.

Twee woonkamers

Ontdek de stijlvolle clash van modern design en geleefde gezelligheid. Van de groene keuken tot de tegelvloer, dit huis ademt karakter. Op de begane grond een open leefkeuken en 2 woonkamers. Dit geeft voor jouw productie de mogelijkheid om meerdere ruimtes op de zelfde locatie vast te leggen.

Diepe tuin

In de tuin, een ruim grasveld met klimrek en een charmante houten schuur, is genoeg ruimte voor buitenopnames. Dit gezinshuis is niet alleen een thuis, maar ook een geliefde locatie voor diverse shoots. Zo wordt de tuin vaak gebruikt door de kinderen van het huis om met vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen.

Modellengezin

Naast dat dit huis veel ruimtes biedt is de moeder van het huis een ervaren model. Maar ook de rest van het gezin staat regelmatig voor de camera. Zo heeft het gezin veel ervaring met gezinsshoots en kunnen zij voor jouw productie worden bijgeboekt in hun eigen huis. Twee vliegen in een klap dus! Neem contact op en ervaar zelf de mogelijkheden die de locatie te bieden heeft voor jouw volgende productie.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland