Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

GD115.Apeldoorn

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

GD115.Apeldoorn
Gelderland, Apeldoorn
Woonwijk
Gratis in de buurt
Vanaf €700 excl. bemiddelingsfee en btw
– Ruime tuin
– Frisse look

Guapa
GD115.Apeldoorn
Locatie
Gelderland, Apeldoorn
Ligging
Woonwijk
Parkeren
Gratis in de buurt
Dagprijs indicatie
Vanaf €700 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Ruime tuin
– Frisse look

Groene tuin

Welkom bij deze super fijne, gezellige en heel representatieve locatie in Apeldoorn. Een prachtig familiehuis dat zich onderscheidt door zijn warmte, comfort en een bijzonder stijlvol interieur. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je de warmte en het comfort dat dit huis uitstraalt, waardoor het een ideale setting is voor film- en fotografieproducties die een huiselijke, maar toch elegante sfeer vereisen. Daarnaast heeft het een bijzonder groene tuin die het hele jaar door groen en netjes blijft!

Stijlvol interieur en natuurlijk licht

Het interieur van dit familiehuis is stijlvol ingericht met zachte en goede basis- en kleurtinten. Het geheel ademt een moderne en toch gezellige sfeer uit. Veel natuurlijk licht stroomt door de ruimtes, waardoor een heldere en uitnodigende ambiance ontstaat. De keuken, gelegen in een nis aan de woonkamer, biedt een gezellige plek om te koken en te socializen, terwijl de openslaande deuren je leiden naar de prachtig aangelegde tuin, die werkelijk perfect is.

Zwarte schutting en nette schuur

De tuin is een oase van rust met voldoende ontspanningsmogelijkheden, waaronder een overkapping met barbecue en comfortabele zithoeken en hangbanken. Het is de ideale locatie om zowel binnen- als buitenscènes vast te leggen. Naast het prachtige woonhuis is er ook een schuur die ongelooflijk netjes is. Het is een zeldzaamheid om een schuur zo goed georganiseerd en verzorgd te zien. Deze ruimte biedt mogelijkheden voor allerlei soorten scènes, van opslag tot werkplaats of zelfs een creatieve scene.

Op de eerste verdieping bevinden zich meerdere slaapkamers, een badkamer en een game room, terwijl op zolder een ruime meiden-tienerkamer met een hoog plafond te vinden is. Deze kamers bieden flexibiliteit en diversiteit voor het vastleggen van verschillende scènes en settings.

Met zijn familiehuisgevoel, stijlvolle interieur, prachtige tuin, nette schuur en diverse kamers biedt het eindeloze mogelijkheden om je creatieve visie tot leven te brengen. Aarzel niet en plan vandaag nog een bezoek aan deze fantastische locatie of laat ons meedenken met de mogelijkheden.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland