Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

NH114.Naarden

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NH114.Naarden
Noord-Holland, Naarden
In de vesting
In de buurt 
Vanaf €700 excl. bemiddelingsfee en btw
– Bijzonder behang
– Diversiteit in look and feel

Guapa
Nh114.Naarden
Locatie
Noord-Holland, Naarden
Ligging
In de vesting
Parkeren
In de buurt 
Dagprijs indicatie
Vanaf €700 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Bijzonder behang
– Diversiteit in look and feel

Hotel chique interieur

Ontdek onze nieuwste locatie in Naarden Vesting, een inspirerende plek die perfect is voor fotografie- en filmproducties, waarbij het hotel chique interieur de hoofdrol speelt. Bij binnenkomst word je begroet door een prachtige, stralend witte keuken met openslaande deuren die uitkomen op een pittoresk straatje, waardoor de ruimte baadt in natuurlijk licht en een lichte en luchtige sfeer krijgt.

Unieke mix van klassiek en rustig

Het interieur van deze locatie is werkelijk uniek. De donkere tinten in combinatie met opvallend kleurrijke accessoires zorgen voor een intrigerende mix van stijlen. Het is een plek waar klassiek en eigentijds samenkomen, waardoor er een fascinerende visuele dynamiek ontstaat die perfect is voor het vastleggen van bijzondere momenten. De zorgvuldig geselecteerde meubels en decoraties weerspiegelen een hotel chique stijl die zowel luxueus als comfortabel is.

Veelzijdige slaapkamers met karakter

Met drie slaapkamers, elk met een eigen karakter, biedt deze locatie veelzijdigheid en flexibiliteit. Of je nu een intieme scène wilt opnemen in de knusse slaapkamer met een rustgevende sfeer, een levendige fotoshoot wilt organiseren in de kleurrijke en levendige kamer, of een dramatische setting wilt creëren in de elegante en chique slaapkamer, deze locatie heeft het allemaal. Elke kamer is zorgvuldig ingericht om een unieke sfeer uit te stralen die bijdraagt aan de rijke visuele ervaring van het hotel chique interieur.

Pittoreske omgeving en gastvrije catering

Naast de prachtige interieurs is de omgeving van Naarden Vesting een extra troef. De historische vestingstad biedt een pittoresk decor met charmante straatjes, oude gebouwen en groene parken. Het is een plek vol karakter en schoonheid, die een extra dimensie toevoegt aan je opnames. Verder kan deze locatie worden geboekt met heerlijke catering die de gastvrouw zelf kan verzorgen, waardoor elke shoot niet alleen visueel, maar ook culinair een feest wordt. Wanneer je een shoot op deze locatie hebt, zal het als thuis voelen, maar dan met de luxe en verfijning van een hotel chique interieur.

Neem contact met ons op en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland