Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

ZH103.Nootdorp

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

ZH103.Nootdorp
Nootdorp, Zuid-Holland
Vrijstaand moderne villa
Gratis (parkeergelegenheid op de oprit)
Vanaf €1.200 excl. bemiddelingsfee en btw
– Ibiza stijl tuin
– Hoogte verschillen met hoge plafonds

Guapa
ZH103.Nootdorp
Locatie
Nootdorp, Zuid-Holland
Ligging
Vrijstaande moderne villa
Parkeren
Gratis (parkeergelegenheid op de oprit)
Dagprijs indicatie
Vanaf €1.200 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Ibiza stijl tuin
– Hoogte verschillen met hoge plafonds

Ibiza stijl in Nederland

Welkom bij deze luxe vrijstaande villa met moderne architectuur. De villa in ibiza stijl is alleen al een plaatje bij aankomst!! Door de privé brug die je overgaat bij het betreden van de locatie. Deze brug is overigens goed over te rijden met voertuigen. En de ruime oprit aan de voorzijde van het huis biedt meerdere parkeerplekken. Vervolgens bereik je de ibiza stijl tuin. Het is een nieuwbouw huis en betreft een bijzondere en eigenzinnige bouwstijl. De voordeur bevindt zich namelijk niet op de verdieping van de livingarea met de grote leefkeuken en zithoek, maar eentje lager 😉 lees hier verder:

Deze locatie biedt talloze doorkijkjes door de vele hoogteverschillen en vele traptreden die het huis goed begaan maken. Én ervoor zorgen dat jouw creatieve ideeën eindeloos zullen zijn. Vanaf de begane grond biedt het huis metershoge raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De zithoek vind je op een verhoging in de living area en is zeer ruim en perfect gestyled. En de keuken… het kloppend hart van de begane grond met een fijn kookeiland. Met in het verlengde de robuuste boomstaf eettafel. Verder biedt deze verdieping ook nog een bioscoop ruimte met een bar.

Grenzend aan de living area op de begane grond biedt de locatie meerdere openslaande deuren die je op de steiger aan het water brengen en in de betoverende Ibiza stijl tuin. Als je op zoek bent naar een buitenland / warm oord gevoel, dan zit je hier goed! Onder de rieten overkapping inclusief stenen buiten bbq.

Dan op de 1e verdieping vind je een knusse relax hoek op de overloop en een ruime slaapkamer met aangrenzend een (kleine) badkamer. Op de verdieping daarboven bevindt zich de fantastische master bedroom met ligbad en dubbele inloop douche.. dat wil je!! En op de 3e verdieping de 2 identieke slaapkamers en nog een badkamer.

Het unieke aan deze moderne villa locatie zijn de talloze goed ingerichte hoekjes en de verschillende verdiepingen die verbonden worden door de open zwart stalen trappen. De mogelijkheden voor een fijn plaatje zijn naast de benoemde ruimtes, op de overloop en in het trappengat echt te gek! Contact ons om te sparren over jouw concept en je zal geen spijt krijgen van deze locatie!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland