Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

NB102.Dussen

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NB102.Dussen
Noord-Brabant, Dussen
Vrijstaand in het groen
gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €850 excl. bemiddelingsfee en btw
– Bruggetje reikt tot aan de voordeur
– Veel diverse ruimtes

Guapa
NB102.Dussen
Locatie
Noord-Brabant, Dussen
Ligging
Vrijstaand in het groen
Parkeren
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €850 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Bruggetje reikt tot aan de voordeur
– Veel diverse ruimtes

Filmlocatie Dussen

Karakteristiek pand

Ontdek deze vrijstaande villa, een bijzondere plek die doordrenkt is met een rijk historisch verhaal. Gebouwd zo’n 150 jaar geleden, heeft dit karakteristiek pand gediend als postkantoor, gemeentehuis, notariswoning en huisartsenpraktijk. Het is een herkenbare en iconische plek, rijk aan verhalen en geschiedenis.

Villa met brug

Deze villa onderscheidt zich met een unieke feature: een eigen brug die leidt naar de voordeur. Dit geeft het pand niet alleen een exclusieve uitstraling, maar maakt het ook een opvallende verschijning. De achterkant van het pand ligt aan een rustige weg met parkeerplekken, wat zorgt voor gemakkelijke toegang en praktische bruikbaarheid.

Het pand ademt een huiselijke sfeer uit en staat vol karakter. In plaats van de standaard moderne strakheid, biedt dit pand een eigen, unieke stijl. Met uitzicht over de landerijen en gelegen aan een riviertje, biedt het pand een rustgevende en omgeving.

Gastvrijheid en catering

De locatiehouder staat bekend om zijn gastvrijheid en doet niets liever dan het de crew helemaal naar de zin te maken. Met liefde bereidt hij een gepaste lunch en zorgt dat de catering de hele dag verzorgd is. Dit is een enorme meerwaarde op drukke, hectische en soms lange shootdagen. De catering en lunch kunnen rechtstreeks met de locatiehouder worden afgestemd, wat zorgt voor een soepele en aangename productie-ervaring.

Dit karakteristiek pand, met zijn unieke villa met brug en de ongeëvenaarde gastvrijheid, biedt een perfecte setting voor film- en fotografieproducties die op zoek zijn naar een locatie met geschiedenis, karakter en comfort. Boek nu en voeg karakter toe aan jouw volgende productie!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland