Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

NH116.Zandvoort

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NH116.Zandvoort
Noord-Holland, Zandvoort
Vrijstaande villa
Gratis (parkeren op het terrein)
Vanaf €1.550 excl. bemiddelingsfee en btw
– Klassieke stijl
– Riante villa

Guapa
NH116.Zandvoort
Locatie
Noord-Holland, Zandvoort
Ligging
Vrijstaande villa
Parkeren
Gratis (parkeren op terrein)
Dagprijs indicatie
Vanaf €1.550 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Klassieke stijl
– Riante villa

Klassieke villa met zwembad

Klaar voor één van de meest luxueuze en elegante Guapa’s in ons bestand? Super luxe, super chique; echt betoverend. Het zal je werkelijk aan niets tekortkomen bij deze klassieke villa met zwembad met eindeloze mogelijkheden zowel binnen als buiten. Op de locatie zijn biedt enkel al een belevenis en je zult aan alle kanten verrast worden door de sfeer die je hier proeft!

De locatie biedt 10 slaapkamers waarvan een aantal met badkamer ensuite / ligbad in de kamer. De kamers zijn ruim opgezet en stralen elegantie uit. Kijk bijvoorbeeld alleen al naar de gordijnen, de stoffen vloeren en de ruime bedden met hoofdborden. Twee van de slaapkamers grenzen aan verschillende dakterrassen op de eerste verdieping, met uitzicht op het zwembad.

Dan biedt de locatie binnen verder verschillende badkamers, een thuisbioscoop, een (kleine) home fitness ruimte, een uitgebreid ingerichte keuken met talloze kastjes, een Amerikaanse koelkast en een keukenblok. In deze leefkeuken vind je ook een eettafel wat plek biedt voor 6 plekken en is er ruimte om aan lekker aan de bar te hangen op hoge barkrukken aan het keukenblok. De woonkamer biedt een ruime zithoek met open haard, een eettafel en de vleugel in de serre. En dan nog te spreken over de ruime gangen, de hal, garderobe ruimte en het brede trappenhuis met witte balustrade.

Buiten zie je een statige verschijning staan; een wit pand met zwarte details omringd met verschillende terrassen en lounge plekken buiten, een groot grasveld en natuurlijk het zwembad. De locatie is omheind met hoog hekwerk en is vanaf de straat niet goed te zien en volledig prive. De oprit op eigen terrein biedt plek voor ca. 6 auto’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij deze klassieke villa met zwembad? (Ook begrijpelijk dat er mogelijk interesse is in specifieke ruimtes en niet de gehele locatie.) We komen graag met je in contact om jouw productie te bespreken.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland