Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

UT109.Vianen

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

UT109.Vianen
Vianen, Utrecht
Hoekwoning
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
– Vide in woonkamer
– Natuurlijk lichtinval aan alle kanten

Guapa
UT109.Vianen
Locatie
Vianen, Utrecht
Ligging
Hoekwoning
Parkeren
Gratis parkeren (Parkeergelegenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Vide in woonkamer
– Natuurlijk lichtinval aan alle kanten

Filmlocatie Vianen

Kleurrijke woning met vide

Ontdek deze kleurrijke woning met vide in het midden van het land. Makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en goede parkeergelegenheid bij de locatie. Deze locatie biedt veelzijdige kleurrijke hoekjes die perfect zijn voor verschillende producties.

Vide in de woonkamer

Deze locatie kenmerkt zich door de vide in de woonkamer, met hoog donkerblauw plafond en lichtinval aan alle kanten. Doordat het een hoekwoning is heeft het ramen aan de achter-zijkant en in het hoge plafond. Aan natuurlijk licht dus geen gebrek. De 3 meter hoge gordijnen in combinatie met de houten Hongaarse punt vloer geeft de locatie een luxe uitstraling.

Designer inrichting

Onder de vide bevindt zich de keuken met roze handgreepjes en kraan. De 3d tegeltjes bedekken de achterwand van de keuken. Het lagere plafond is behangen met een lichtgrijze swirlprint. Verder zijn er op de locatie verschillende design objecten te vinden. De krukjes, lampen en Artifort fauteuil bieden veel mogelijkheden voor verschillende soorten shoots.

Walk-in-kast

Via de roze trap kom je op de bovenverdieping. Hier vind je naast de slaapkamer en badkamer ook een toffe walk-in-kast. Vanaf de vide heb je ruim zicht op de zithoek en de woonkamer. Dit biedt veel mogelijkheden camera technisch om verschillende shots van boven af te nemen. De kleurrijke slaapkamer met design behang is een echte eyecatcher. Daarnaast is er ook een lichte ruime logeerkamer op zolder met wit hoog plafond en geblokt geschilderde muur.

Groene tuin met gekleurde tuinmeubels

De locatie beschikt ook over een ruime groene tuin op het zuiden. Er is een klein schuurtje en er staan kleurrijke meubels.

Past deze kleurrijke woning met vide binnen de wensen voor jouw productie? Neem contact met ons op en laat ons meedenken voor het vinden van de perfecte locatie!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland