Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

OV105.Welsum

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

OV105.Welsum
Overijssel, Welsum
Boerderij
Gratis op terrein
Vanaf €850 excl. bemiddelingsfee en btw
– Enorme tuin met uitzicht
– Bijzondere voertuigen op het terrein

Guapa
OV105.Welsum
Locatie
Overijssel, Welsum
Ligging
Boerderij
Parkeren
Gratis op terrein
Dagprijs indicatie
Vanaf €850 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Enorme tuin met uitzicht
– Bijzondere voertuigen op het terrein

Landelijke boerderij

Filmlocatie Welsum

Ontdek deze landelijke boerderij, een monumentale hoeve uit 1860. Deze klassieke IJsselhoeve ademt historie met haar originele estrikken vloeren, oude gebinten en ruime kamers van 4 tot 5 meter hoog. De grote woonkeuken en riante living met zitkuil zijn voorzien van hoge ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Een tweede woonkamer met openslaande deuren biedt een mooi uitzicht over de uitgestrekte tuin.

Antieke inrichting met speelse twist

De inrichting van de boerderij is speels en uniek, met een verzameling brocante vondsten en antieke meubelstukken die zorgen voor een sfeervolle ambiance. Je ziet veel terug van de oude boerderij op de locatie. Zo is er in de living een zitkuil en een trap naar een whiskeykast in de wand.

Landschapstuin van 1,5 ha

De boerderij is omgeven door een schitterende landschapstuin van maar liefst 1,5 hectare. Hierin bevinden zich een kas, een grote vijver, een overkapping met een gezellige BBQ-hoek en een veld met grazende schapen. Vanuit de tuin heb je een uitzicht over de landerijen.

Camperbusjes en andere voertuigen

Bij de locatie zit een enorme schuur, in deze schuur staan verschillende voertuigen gestald. Zo beschikt de locatie over verschillende klassieke camperbusjes en antieke Porsches. In overleg is het mogelijk om deze te gebruiken.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis en dit ook goed overbrengt op beeld voor jouw film- of fotografieproductie? Deze landelijke boerderij biedt niet alleen een unieke setting met haar historische details en speelse inrichting, maar ook een prachtige landschapstuin en een grote schuur met bijzondere voertuigen. Neem contact op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte locatie!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland