Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

DR101.Assen

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

DR101.Assen
Assen, Drenthe
Vrijstaande gezinswoning
Gratis parkeren (parkeergelegenheid op eigen terrein)
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
– Mediterraanse tuin met buitendouche
– Verschillende kleuren ruimtes

Guapa
DR101.Assen
Locatie
Assen, Drenthe
Ligging
Vrijstaande gezinswoning
Parkeren
Gratis parkeren (Parkeergelegenheid op eigen terrein)
Dagprijs indicatie
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Mediterraanse tuin met buitendouche
– Verschillende kleuren ruimtes

Mediterraanse tuin

Filmlocatie Assen

Ontdek deze locatie in het oosten, gelegen aan het water in een rustige buitenwijk van Assen. Deze locatie biedt een moderne Mediterraanse privé tuin die perfect is voor verschillende shoots. Aan de tuin bevindt zich een veranda en vlonder gelegen aan het water, ideaal gepositioneerd op het zuiden voor optimale lichtomstandigheden.

Koffienis

Binnenkomend via de ruime kleurrijke hal word je al geconfronteerd met het eerste fotogenieke hoekje. De begane grond omvat een kantoor, woonkamer en een moderne kleurrijke keuken met een hoge kastenwand en een koffienis. Bij de keuken en de eettafel vind je veel natuurlijk licht dankzij grote ramen. Daarnaast zijn er nog twee aparte kamers, elk als woonkamer ingericht. Deze zijn gescheiden door sfeervolle schuifdeuren. Ook vind je er een extra kamer ingericht als werk-/chillruimte.

Kleurrijk en inspirerend interieur

Op de eerste verdieping bevinden zich twee kleurrijke slaapkamers en een badkamer met een karakteristieke inloopdouche, ligbad en toilet. De mix-and-match interieurstijl met warme aardse kleuren en moderne accessoires vormt een perfect decor voor diverse shoots.

Moderne tuin met buitendouche

De zelf ontworpen moderne tuin is de absolute eyecatcher van deze locatie. Met gestucte plantenbakken, een loungebank in de veranda en zelfs een buitendouche biedt de tuin een schilderachtig decor dat perfect is voor op beeld.

Ben je op zoek naar een locatie met een moderne Mediterraanse tuin en diverse fotogenieke ruimtes? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons meedenken en helpen bij het vinden van de perfecte locatie voor jouw volgende shoot!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland