Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

GD120.Gorssel

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

GD120.Gorssel
Gorssel, Gelderland
Cabin
Gratis parkeren (parkeergelegenheid op terrein)
Vanaf €700 excl. bemiddelingsfee en btw
– Kwartsiet keukenblad
– Zwemvijver

Guapa
GD120.Gorssel
Locatie
Gorssel, Gelderland
Ligging
Cabin
Parkeren
Gratis parkeren (parkeergelenheid op terrein)
Dagprijs indicatie
Vanaf €700 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Kwartsiet keukenblad
– Zwemvijver

Filmlocatie Gorssel

Natuurhuis

Ontdek het natuurhuis, gelegen in een rustige omgeving. De locatie is een combinatie van moderne architectuur en natuurlijke charme. Met zijn open plan design en het gebruik van frake noir hout en stalen spanten, biedt deze locatie een uniek decor. De grote glazen wanden en het dak zorgen ervoor dat binnen en buiten moeiteloos in elkaar overvloeien. Hierdoor heeft de locatie enorm veel natuurlijke licht. De slimme indeling met verschillende niveaus en de halfverdiepte slaapruimtes maken het een bijzondere locatie met veel mogelijkheden. Daarnaast ligt deze cabin in een bosrijke omgeving wat een buitenlandse sfeer creëert.

Zwemvijver

De zwemvijver bij het natuurhuis is een natuurlijk paradijs dat rust en schoonheid uitstraalt. Omgeven door een grote tuin, biedt deze vijver een bijzonder decor voor verschillende producties met veel beweegruimte. Het heldere water, omringd door natuurlijke flora, vormt een prachtig decor voor lifestyle shoots, modefotografie of filmproducties die een connectie met de natuur zoeken.

Innovatief design en natuurlijke materialen

Het innovatieve design van het natuurhuis, met zijn open plan structuur en het gebruik van natuurlijke materialen zoals frake noir hout, creëert een warme en uitnodigende sfeer. De combinatie van moderne architectuur met natuurlijke elementen biedt een unieke achtergrond voor diverse creatieve projecten. De ingebouwde meubels en de slimme indeling van de ruimtes zorgen voor een gestroomlijnde en esthetisch aantrekkelijke omgeving. Dit is perfect voor shoots die zowel de schoonheid van design als de intimiteit van een thuis willen vastleggen. Het natuurhuis is een locatie waar elk detail bijdraagt aan een verhaal van innovatie, stijl en harmonie met de natuur.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland