Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

NH120.Haarlem

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NH120.Haarlem
Haarlem, Noord-Holland
Stads herenhuis
Gratis (parkeergelegenheid in de straat)
Vanaf €850 excl. bemiddelingsfee en btw
– Slaapkamer met aangrenzend dakterras
– Marmer look keuken

Guapa
NH120.Haarlem
Locatie
Haarlem, Noord-Holland
Ligging
Stads herenhuis
Parkeren
Gratis (parkeergelegenheid in de straat)
Dagprijs indicatie
Vanaf €850 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Slaapkamer met aangrenzend dakterras
– Marmer look keuken

Herenhuis met marmeren kookeiland

Wat een heerlijk gezinshuis is dit! Een sfeervol en modern herenhuis met marmeren kookeiland, ingericht en gestyled met zachte tinten. Het betreft een tussenwoning met een knusse en stadse tuin gelegen in een vredige buurt in Haarlem. Deze locatie biedt drie verdiepingen met twee badkamers en drie ingerichte slaapkamers. Perfect voor kookproducties!

Op de begane grond word je direct verrast door de jaren ’10 waaruit de locatie van origine dateert. Dit is terug te zien in het oude postvak, de vloer, de klapdeuren met glas in lood en de trapleuning. Het is een perfecte combinatie van ”oud” en modern. Beneden vind je een los toilet, de sfeervolle zitkamer met eethoek ensuite, gescheiden door de witte schuifdeuren. Met als parel van het huis de waanzinnig leefkeuken met elektrische haard. Een donkere keuken, met marmeren blad, gouden details en een groot keukenblok; het fornuis en wasbak bevinden zich in het blok tegen de muur.
Vanuit de keuken heb je zicht op de fantastische wandkast en sta je via de openslaande deuren in de tuin. Aangelegd met stijlvolle grote grijze vierkante tegels en achterin een overkapping met een lekkere lounge plek en bbq hoek.

Dan op de 1e verdieping de master bedroom met ingebouwde kasten en aangrenzend een dakterras met een lekker stadse view. Vanaf het dakterras kun je ook een tof overview shot van de tuin maken. Als je het over smaak hebt, heb je het over deze badkamer; perfect ingericht met witte en bruine tinten, een ligbad en een stortdouche. Ook hier vind je weer de gouden details. En wie op details let; op de overloop zie je echt nog een oude kraan met wasbak van vroeger. Ook biedt de locatie een knusse thuiswerkplek met goede lichtinval vanuit het grote raam waar het bureau tegenaan staat.

En dan op de 2e verdieping vind je de 2 leuke jongens kamers en de badkamer met wasmachine en droger. Eén van die kamers biedt een gezellige hangplek in het raam met uitzicht op het gezellige en stadse Haarlem.

Ook biedt deze locatie een viervoeter-model aan in overleg 🙂 te zien tussen de locatiefoto’s.
Enthousiast over dit moderne herenhuis met marmeren kookeiland?? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden! Contact ons via de groene ”interesse in deze Guapa” button.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland