Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

NB118.Veghel

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NB118.Eerde
Eerde, Noord-Brabant
Oostenrijks huis
Gratis parkeren (parkeergelegenheid op eigen terrein)
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
– Oostenrijkse looks
– Wijds uitzicht

Guapa
NB118.Eerde
Locatie
Eerde, Noord-Brabant
Ligging
Oostenrijks huis
Parkeren
Gratis parkeren (parkeergelenheid op eigen terrein)
Dagprijs indicatie
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Oostenrijkse looks
– Wijds uitzicht

Filmlocatie Veghel

Oostenrijks huis

Ontdek deze unieke boerderij met Oostenrijkse allure, gelegen tegen de bosrand. Dit Oostenrijks huis, in U-vorm, biedt niet alleen landelijke rust en ruimte maar ook een authentieke jachthuis sfeer, verrijkt met zorgvuldig geselecteerde props.

Kamers met karakter

De boerderij telt 5 slaapkamers, waarvan 3 op de begane grond met directe toegang tot de uitgestrekte achtertuin en vijver. De bovenverdieping herbergt nog 2 ruime kamers, elk met een uniek uitzicht en een gevoel van rust en privacy.

Eetzaal met incheckbalie en sfeervolle serre

De grote eetzaal, met zijn lange houten tafel en open haard, dient niet alleen als een setting voor het ontbijt, maar herbergt ook een incheckbalie, wat een unieke touch geeft aan de ruimte. De aangrenzende serre geeft een prachtig uitzicht op de tuin.

Oostenrijkse inrichting

De ruime keuken met houten kookeiland en de knusse zithoek met open haard zijn doordrenkt met Oostenrijkse sfeer. Overal in het pand vind je props die de jachthuis sfeer versterken, van geweien aan de muur tot rustieke houten meubels. De grote zitkamer, met zijn bakstenen muur en open haard creëert een buitenland gevoel.

Ruime parkeergelegenheid

De locatie biedt ruime parkeergelegenheid en is in zijn geheel te huren. Kamers worden apart berekend. We bespreken de mogelijkheden graag als je interesse hebt in deze locatie.

Dit Oostenrijks huis, met zijn unieke jachthuis sfeer en authentieke Oostenrijkse props, biedt een onvergetelijke setting voor verschillende film- en fotografieproducties. Het is de perfecte locatie voor projecten die een authentieke, rustieke en sfeervolle setting zoeken. Boek nu en laat dit Oostenrijkse huis het hart van je volgende project worden.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland