Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

OV102.Welsum

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

OV102.Welsum
Overijssel, Welsum
Boerderij
Gratis op terrein
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
– Veel grond
– Aanzicht boerderij

Guapa
OV102.Welsum
Locatie
Overijssel, Welsum
Ligging
Boerderij
Parkeren
Gratis op terrein
Dagprijs indicatie
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Veel grond
– Aanzicht boerderij

Moderne boerderij

Deze vrijstaande moderne boerderij is niet alleen een woning, maar een unieke productielocatie die een scala aan mogelijkheden biedt. Bij aankomst word je verwelkomd door een uitgestrekt stuk grond, dat meteen het gevoel van vrijheid en ruimte geeft. De locatie heeft enorm veel te bieden, van een idyllische boomgaard tot een gezellige feestschuur. Dit maakt het de perfecte setting voor film- en fotografieproducties.

Boomgaard

De boomgaard, met zijn weelderige appel- en perenbomen, zorgt voor een idyllisch decor. Het is de ideale plek om romantische scènes vast te leggen of om het echte buiten- en boerderijleven vast te leggen. Verderop vind je een prachtig onderhouden moestuin en een kas, die zich naast de kippenren bevindt. Voor degenen die op zoek zijn naar een landelijke sfeer, biedt de locatie ook een campingweide, grenzend aan de schapen. In de tuin bevindt zich ook een hottub, wat een extra element van luxe en ontspanning toevoegt aan de landelijke ervaring.

Dieren als figuranten

En er zijn dieren.. veel dieren! De boerderij herbergt een verscheidenheid aan dieren, waaronder varkens, paarden, kippen, honden en katten. Ze dragen allemaal bij aan de levendigheid en charme van de locatie. In overleg met de locatiehouder kun je deze als achtergrondelementen in jouw productie toevoegen. Deze vrijstaande boerderij combineert moeiteloos de charme van een authentieke boerderij met een moderne inrichting. Het interieur is smaakvol en stijlvol, met oog voor detail. De combinatie van oude elementen en eigentijdse accenten creëert een unieke en inspirerende setting voor ieder project.

De veelzijdigheid van de ruimtes, de prachtige omgeving en de aanwezigheid van dieren maken deze locatie tot een waar juweeltje voor film- en fotografieproductie. Neem contact op om te sparren over de mogelijkheden en ontdek hoe deze moderne boerderij de perfecte achtergrond kan vormen voor jouw creatieve projecten.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland