Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

UT104.Maartensdijk

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

UT104.Maartensdijk
Utrecht, Maartensdijk
Twee-onder-één-kap
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €850 excl. bemiddelingsfee en btw
– Kleurrijk scandinavisch met chique touch
– Ronde bank

Guapa
UT104.Maartensdijk
Locatie
Utrecht, Maartensdijk
Ligging
Twee-onder-één-kap
Parkeren
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €850 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Kleurrijk scandinavisch met chique touch
– Ronde bank

Filmlocatie Maartensdijk

Roze huis

Ontdek het betoverende ‘Roze Huis’ in Maartensdijk, een ideale locatie voor jouw volgende foto- of videoproductie. Dit unieke twee-onder-een-kap huis, gelegen aan de rand van het dorp met een prachtig uitzicht op het weiland, biedt een kleurrijk Scandinavisch interieur met een chique touch. Het Roze Huis is niet alleen een naam; het is een statement in stijl en creativiteit, perfect voor diegenen die zoeken naar een locatie met een onderscheidend karakter en een warm, uitnodigend kleurenpalet.

Filmlocatie met natuurlijk licht

Als je op zoek bent naar een ‘filmlocatie met natuurlijk licht’, biedt deze locatie in Maartensdijk een overvloed aan mogelijkheden. De grote glazen puien van 12 meter zorgen voor een heldere, luchtige sfeer en een naadloze integratie van binnen- en buitenruimtes. Dit maakt het een ideale setting voor filmmakers en fotografen die streven naar natuurlijke belichting in hun opnames. De vide in de woonkamer biedt een unieke kans om vanuit verschillende hoogtes en hoeken te filmen of te fotograferen. Dit zorgt voor dynamische en originele beelden. De combinatie van het weidse uitzicht en het doordachte interieur zorgt voor een veelzijdige en inspirerende omgeving voor allerlei soorten producties.

Scandinavische interieurlocatie

Zoekt u naar een ‘Scandinavische interieurlocatie’? Het Roze Huis in Maartensdijk is een perfecte keuze. De inrichting van het huis, met zijn zandkleurige, donkerblauwe, oudroze en bordeaux tinten, creëert een harmonieuze en fotogenieke omgeving. De unieke elementen zoals de ronde bank en het centrale donkerblauwe kookeiland bieden fantastische mogelijkheden.

Veelzijdige film-en fotolocatie in Utrecht

Het Roze Huis in Maartensdijk, dichtbij Utrecht, is meer dan alleen een locatie; het is een bron van inspiratie. Of je nu een fotograaf bent op zoek naar een unieke setting of een filmmaker die een sfeervolle locatie nodig heeft, deze locatie voldoet aan alle wensen. Met zijn prachtige uitzichten, unieke interieur en veelzijdige ruimtes is deze locatie een uitblinker voor jouw volgende creatieve project. Neem contact met ons op om deze bijzondere locatie te reserveren.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland