Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

NB117.Breda

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NB117.Breda
Breda, Noord-Brabant
Winkel
Betaald parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €750 excl. bemiddelingsfee en btw
– Roze olifant
– Meerdere kleuren kamers

Guapa
NB117.Breda
Locatie
Breda, Noord-Brabant
Ligging
Winkel
Parkeren
Betaald parkeren (parkeergelenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €750 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Roze olifant
– Meerdere kleuren kamers

Filmlocatie Breda

Roze winkel

Dit kleurenpareltje is de plek waar creativiteit en kleur samenkomen. Deze “Roze winkel” is niet zomaar een locatie; het is een canvas van mogelijkheden. Met zijn levendige roze tinten en twee veelzijdige balies biedt deze open ruimte een unieke achtergrond voor diverse scènes en shoots. De open indeling is ideaal voor doorkijkjes met de camera, waardoor je moeiteloos van de ene hoek naar de andere kunt bewegen en elke keer weer verschillende beelden kunt vastleggen.

Kleurenpalet aan mogelijkheden

Maar de roze tint als je de locatie binnenstapt is slechts het begin. Bij binnenkomst word je verrast door het kleurenpalet en ontdek je de naadloze overgang naar een mintgroene ruimte. Deze frisse, kalmerende hoek biedt een contrast met de levendige roze tinten. Wanneer je de gang doorloopt tref je een ruimte waar gouden tinten de boventoon voeren, een plek die luxe en verfijning uitstraalt. Deze diversiteit aan kleuren en sferen maakt deze locatie uitermate geschikt voor het creëren van diverse scènes en settings, allemaal onder één dak.

Een schatkist aan props

Bij Guapa locaties begrijpen we dat details het verschil maken. Deze roze winkel is rijkelijk voorzien van decoratie en props, van een grote roze olifant tot een stijlvolle mintgroene bank. Er kan creatief gebruik worden gemaakt van de mogelijkheden aan props die deze locatie te bieden heeft.

Neem contact met ons op als je benieuwd bent naar de vele mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft. We denken graag met je mee hoe we jouw productie waar kunnen maken met de perfecte locatie!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland