Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

FL101.Lelystad

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

FL101.Lelystad
Lelystad, Flevoland
2-onder-1-kap nieuwbouw
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
– Perfect ingerichte meisjeskinderkamer
– Brede woonkamer

Guapa
FL101.Lelystad
Locatie
Lelystad, Flevoland
Ligging
2-onder-1-kap nieuwbouw
Parkeren
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Perfect ingerichte meisjeskinderkamer
– Brede woonkamer

Filmlocatie Lelystad

Rustig interieur met natuurlijke tinten

Een natuurlijk modern interieur

Ontdek deze gezellige 2-onder-1-kapwoning, gebouwd in de jaren 30 stijl en opgeleverd in 2019. Als eerste bewoners hebben de locatiehouders alles naar eigen wens kunnen indelen. De interieurstijl van de locatie is te omschrijven als een rustig interieur met natuurlijke tinten, gemixt met Scandinavisch. Een frisse stijl zonder al te veel poespas, met een vleugje industrieel door het gebruik van zwarte accenten.

Knusse begane grond

Op de begane grond kom je binnen in een hal met een WC. Door de stalen taatsdeur betreedt je de woonkamer en keuken, beide in dezelfde ruimte. De gehele begane grond is voorzien van een duurzame marmoleum vloer.

VT wonen keuken

De keuken, aan de voorzijde van de woning, vormt een eyecatcher met een VT Wonen design van Mandemakers. Het lage deel is in een beige tint, gecombineerd met hoge kasten in donker hout. Apparatuur van Kitchenaid en Atag zorgen voor luxe, inclusief een wijnkoelkast. De keukenhoek heeft lichtgroene tegels als betegeling.

Grote vakkenkast

Aan de achterzijde ligt de op het zuiden gelegen woonkamer, een lichte ruimte met een op maat gemaakte wandkast als eyecatcher. Openslaande deuren leiden naar de tuin, terwijl een doorgang naar een speel- en studeerruimte mogelijk is.

Perfect ingerichte meisjeskamer

Op de eerste verdieping bevinden zich de ouderslaapkamer, de meisjesslaapkamer en de badkamer. De meisjes slaapkamer is perfect ingericht en geeft op beeld de perfect ingerichte kamer weer. In de ouderslaapkamer bevindt zich een ingebouwde kastenwand, terwijl de badkamer is voorzien van een zwart stalen douchewand en vrijstaand wit ligbad.

Zolder met gamehoek

De zolderverdieping is uitgerust met een slaapkamer en een gamehoek, ingericht in donkerblauw met zwart/wit. Grote dakramen zorgen voor veel licht, terwijl de ruimte ook functioneert als wasruimte met aparte ruimte voor de wasmachine en droger.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze locatie met rustig interieur met natuurlijke tinten? Neem contact met ons op en laat ons meedenken voor de perfecte locatie voor jouw volgende productie!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland