Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

GR101.Noordbroek

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

GR101.Noordbroek
Groningen, Noordbroek
Vrijstaand
Gratis parkeren in de buurt
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
– Klokkentoren
– Hoge plafonds

Guapa
GR101.Noordbroek
Locatie
Groningen, Noordbroek
Ligging
Vrijstaand
Parkeren
Gratis parkeren in de buurt
Dagprijs indicatie
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Klokkentoren
– Hoge plafonds

Scandinavisch interieur pastel

Stap binnen in deze absolute eyecatcher: een monumentaal pand met een klokkentoren en carillon, vroeger een school en nu een fantastisch woonhuis met scandinavisch interieur pastel! Dit is een droomhuis voor iedere gezinssetting, een levendig kunstwerk dat smeekt om verhuurd te worden voor jouw film-/fotografieproductie.

Binnen in deze adembenemende woning word je begroet door een explosie van kleur en stijl. Pastelkleuren en gedurfde prints creëren een interieur dat rechtstreeks uit de pagina’s van een woonmagazine lijkt te zijn geplukt.

Binnenstromend daglicht giet zich door de prachtige originele ramen, waardoor de ruimtes worden overspoeld met licht. De woonkamer, keuken en speelkamer zijn één grote, open ruimte met torenhoge plafonds en een betonvloer. Hier kun je je volledig laten gaan en alle grenzen doorbreken. Een enkeltje creatieve vrijheid, als het ware. Oh, en laten we de ruime overloop en die coole toren op het dak niet vergeten.

Het huis ademt warmte en gezelligheid uit, met een vleugje Scandinavisch design in Noordbroek. Velours, plofbanken, eigenwijze stoelen en texturen zorgen voor een betoverende mix die alles perfect bij elkaar brengt. Kleurrijk en gedurfd – dat is waar deze locatie voor staat.

Alsof dat nog niet genoeg is, biedt het huis ook een ruime zonnige tuin met gras, stenen en een fantastisch uitzicht op de toren op het huis. Een betere setting voor je film- of fotoproductie is er bijna niet ;-). Dus waar wacht je nog op? Laat je innerlijke regisseur of fotograaf los en maak van deze locatie jouw speeltuin voor creatieve waanzin met dit bijzondere Scandinavisch interieur pastel.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland