Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

ZH106.Waddinxveen

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

ZH106.Waddinxveen
Waddinxveen, Zuid-Holland
Hoekwoning
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €900 excl. bemiddelingsfee en btw
– Speelzolder met schommel en loungenet
– Groen betegelde wand

Guapa
ZH106.Waddinxveen
Locatie
Waddinxveen, Zuid-Holland
Ligging
Hoekwoning
Parkeren
Gratis parkeren (Parkeergelegenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €900 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Speelzolder met schommel en loungenet
– Groen betegelde wand

Filmlocatie Waddinxveen

Speelzolder met schommel

Ontdek deze hoekwoning locatie, gebouwd in 2021 en geïnspireerd door de charmante tudorstijl. Met de kenmerkende openslaande deuren aan zowel de voor- als achterzijde van het huis, biedt deze locatie een uitnodigende en levendige sfeer. De creatieve indeling, met speelse elementen en levendige kleuren, maakt deze locatie tot een unieke en veelzijdige setting voor verschillende soorten producties. De eyecatcher van de locatie is toch wel de speelzolder met schommel en een loungenet. Deze unieke fotogenieke ruimte vind je niet vaak bij een locatie.

Levendige en kleurrijke inrichting

Binnenin de locatie word je verwelkomd door een levendige en kleurrijke inrichting. Verschillende texturen en materialen worden gecombineerd om een unieke sfeer te creëren. De speelse indeling, met ongebruikelijke kenmerken zoals geen deur richting de gang en een keuken in het midden van de ruimte, voegt een extra element van creativiteit toe.

Locatie waar alles klopt

Ieder hoekje en iedere ruimte van de locatie klopt. Dit maakt de locatie uniek, omdat alles zo perfect passend is en in elkaar overloopt. Zo heeft de locatie een keuken met kookeiland, woonkamer met natuurlijk licht, speelzolder en perfecte kinderkamers en een groene tuin. Daarnaast heeft de locatie ook zonnepanelen en een laadpaal op de oprit wanneer dit een wens is voor jouw duurzame productie.

Groene tegelwand

In de ruime open woonkamer en keuken bevindt zich ook in de zithoek een mooie groene tegelwand. Dit straalt luxe uit en is perfect voor bijvoorbeeld productfotografie.

Ben je op zoek naar een locatie die creativiteit, kleur en speelsheid combineert? En ook nog beschikt over een speelzolder met schommel? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons meedenken hoe we deze locatie kunnen inzetten voor jouw volgende productie.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland