Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

NB110.Wijk&Aalburg

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NB110.Wijk&Aalburg
Noord-Brabant, Wijk en Aalburg
Vrijstaand
Op de oprit en in de straat
Vanaf €1200 excl. bemiddelingsfee en btw
– Spaanse look
– Ruimtelijk met veel doorkijk

Guapa
NB110.Wijk en Aalburg
Locatie
Noord-Brabant, Wijk en Aalburg
Ligging
Vrijstaand
Parkeren
Op de oprit en in de straat
Dagprijs indicatie
Vanaf €1200 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Spaanse look
– Ruimtelijk met veel doorkijk

Villa met zwembad in Nederland

Betreed deze moderne villa met zwembad in Nederland met een vleugje Spaanse charme.
Alles is gelijkvloers, wat zorgt voor een moeiteloze flow door de ruimte. Vanaf het moment dat je door de voordeur stapt, word je meegenomen via een brede, lange en strakke gang naar de levendige living area, waar je heel blij van wordt!

De ruime woonkamer biedt meerdere doorkijk mogelijkheden waardoor je veel overzicht voelt. Verschillende zithoeken, eetkamertafel hoek en de open keuken in een krachtige bruine kleur met een kookeiland. En een schuifpui naar het zijterras.
En laten we vooral even benoemen wat deze locatie voor unieks biedt; een moderne draaibare houtkachel. Ja, je hoort het goed! Met deze kachel kun je de warmte richten naar waar je maar wilt, of het nu de eettafel is of de knusse zithoek.

De master bedroom is verbonden met de badkamer door middel van een schuifdeur. Hier tref je een luxueuze stortdouche, een prachtig meubel met dubbele wastafels en een verleidelijk ligbad voor het glas. Het is een ware oase van rust en schoonheid.

Het hele huis is voorzien van een betonnen vloer en overal zijn ramen te vinden, waardoor natuurlijk licht zich vrij door de ruimte verspreidt. Dit creëert een uitnodigende sfeer, echt een fijne plek om te zijn.

Maar dat is nog niet alles! Deze locatie biedt echt een fantastische tuin, compleet met een stuk gras, een verleidelijk zwembad en een uitgestrekte tuinhuis/schuur met een sauna en veranda. Of je nu een zomerse productie buiten plant of liever binnen wilt werken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor producties met een buitenlands gevoel zit je dus goed met deze locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden van deze villa met zwembad in Nederland!

En dan nog een extra’tje; de heer van de locatie is ook te boeken als cast voor jouw productie. (2 vliegen in 1 klap ;-))

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland