Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

FR103.Heerenveen

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

FR104.Heerenveen
Friesland, Heerenveen
Villa
Gratis parkeren op eigen terrein
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
– Vintage interieur
– Enorme vijver

Guapa
FR103.Heerenveen
Locatie
Friesland, Heerenveen
Ligging
Villa
Parkeren
Gratis parkeren op terrein 
Dagprijs indicatie
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Vintage interieur
– Enorme vijver

Vintage interieur

Een vrijstaande woning in het noorden van het land, waar vintage jaren 70 charme en modern comfort samenkomen. Met 200 m2 authentieke flair, betoverende kleuren, en een vijver vol karakter, biedt deze locatie het perfecte decor voor jouw film- en fotoshoots.

Interieur Jaren 70

Stap binnen en dompel jezelf onder in een levendige mix van jaren 60-70 design. Een open keuken met kookeiland, speelse zithoeken, en kleurrijke accessoires zorgen voor veelzijdige settings. De begane grond biedt creatieve ruimtes, waaronder een inspirerende werkkamer. Het vintage interieur en de gewaagde accessoires matchen perfect met elkaar.

Ontdek op de eerste etage de typerende kinderkamers – een roze meisjesparadijs en een jongenskamer met een speelzolder. Een oase van creativiteit voor kindvriendelijke opnames. De masterbedroom met ensuite badkamer voegt een vleugje luxe toe.

Grote vijver

De tuin, omringd door een vrij stuk weiland, biedt een ideale setting voor buitenopnames. Een vijver van 64 m2 vol met goudwindes, diverse terrassen en een kas zorgen voor een betoverend buitendecor. De natuurlijke kleuren van het huis voegen een vintage touch toe.

Stap uit de traditionele opnamestudio en laat je inspireren door de retro vibes van deze unieke filmlocatie. Vintage interieur, kleurrijke accenten en een betoverende buitenruimte wachten op jou. Neem contact op en voeg een vintage look toe aan jouw creatieve projecten.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland