Op zoek naar een locatie? bekijk onze 100+ guapa's

menu

Guapa

NH117.Alkmaar

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NH117.Alkmaar
Alkmaar, Noord-Holland
Hoekwoning bij het water
Gratis (parkeergelegenheid op terrein & in de straat)
Vanaf €700 excl. bemiddelingsfee en btw
– Sfeervol huis met royale tuin en witte veranda
– Open ruimtes & leefkeuken

Guapa
NH117.Alkmaar
Locatie
Alkmaar, Noord-Holland
Ligging
Hoekwoning bij het water
Parkeren
Gratis (parkeergelegenheid op terrein & in de straat)
Dagprijs indicatie
Vanaf €700 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Sfeervol huis met royale tuin en witte veranda
– Open ruimte & leefkeuken

Sfeervolle locatie met witte veranda

Deze guapa omarmt je gelijk bij binnenkomst en knipoogt naar je zodra je deur binnenkomt. Het gevoel van een warm welkom valt gelijk op bij deze sfeervolle locatie met witte veranda. Via de hal kom je binnen bij de luxe woonkeuken, wat absoluut het kloppend hart van de locatie is. Een keukeneiland met prachtige details in kleur- en materiaalgebruik. De wanden zijn voorzien van een zachte kleur behang en de keuken is van alle gemakken voorzien. Aan de zijkant van het kookeiland, vind je de bar met hoge krukken met aangrenzende de sfeervolle doorkijkhaard. Het huis zorgt door het open karakter voor verbinding en er is genoeg ruimte voor een intieme sfeer.

Deze bijzonder sfeervolle woning ingedeeld met een open structuur, een luxe woonkeuken én een riante tuin met beachvibes in een rustige omgeving aan het water, biedt ruimte voor diverse producties. Alle ruimtes op de locatie geven inspiratie en een ruimtelijk gevoel door o.a. veel lichtinval en de grote ramen. De riante tuin en de royale schuifpui zorgen voor de juiste verbinding door veel lichtinval en het grenzeloze gevoel voor binnen en buiten.

Door de open indeling zijn er binnen verschillende gezellige zithoeken en touch down plekken om op te laden door in de ‘cosy corner’ een boek te lezen, te werken of gewoon te cocoonen.
Alle ruimtes op de begane grond zijn ingericht in neutrale, sfeervolle , warme tinten en ademen een fijne sfeer uit. Materiaal, kleuren, de indeling, de inrichting én vormen zijn perfect in balans.

De royale tuin is een uitnodiging om naar buiten te gaan. Door de grote schuifpui stap je gelijk van binnen naar buiten. Hier tref je een prachtige tuin aan en waan je je gelijk op vakantie. De tuin is gelegen op het zuiden en vangt daarom veel zonuren! Deze locatie met witte veranda heeft een unieke buitenlandse uitstraling.

Tropische bomen, olijfbomen en gezellige zithoeken met uitzicht op het water. Een loungehoek op het witte terras met royale kussens en wuivende bamboe bomen, een zithoek met uitzicht op groen en water. Deze tuin is ervoor bedoeld om op verschillende momenten op de dag te genieten, stil te staan, een kopje koffie te drinken, in de avond de BBQ aan te doen, met familie en vrienden de dag te plukken én …om buiten op te laden!

Maar dan.. staat daar die waanzinnige witte veranda! Ingericht met houten vlonders is in Ibiza /mediterrane sferen en kan door de sfeervolle inrichting met glazen deuren het gehele jaar gebruikt worden voor jouw productie. De veranda is eigenlijk een tweede huis, dus ook erg functioneel voor je crew ruimte. Overdag zijn de deuren van de veranda altijd open en de grote eettafel geeft ruimte aan een gezellige plek om samen te eten, te werken of lekker te relaxen.. De royale zitbank in de veranda is heerlijk om te mijmeren en weg te dromen! 

Ben je op zoek naar een unieke, sfeervolle, luxe, met smaak ingerichte woning met gezellige leefkeuken? Mét royale tuin met olijfbomen, bamboe bomen, gezellige zithoeken én sfeervolle mediterrane vibes? Alle ruimtes binnen- en buiten zijn ingericht met oog voor detail, sfeer en vooral genieten van het leven!  Deze Guapa biedt de perfecte locatie! Neem contact met ons op voor meer details en een boeking.

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland