Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

NB122.Eindhoven

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NB122.Eindhoven
Eindhoven, Noord-Brabant
Villa
Gratis parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €3.000 excl. bemiddelingsfee en btw
– Uitgesproken architectuur
– Buitenzwembad

Guapa
NB122.Eindhoven
Locatie
Eindhoven, Noord-Brabant
Ligging
Villa
Parkeren
Gratis parkeren (Parkeergelegenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €3.000 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Uitgesproken architectuur
– Buitenzwembad

Witte villa met rieten dak

Filmlocatie Eindhoven

Ontdek deze witte villa met rieten dak in het zuiden van het land. De locatie geeft een buitenlands gevoel door de bijzondere architectuur. Het heeft eigenlijk alles wat een veelzijdige shootlocatie nodig heeft. Een grote tuin met oprijlaan, buitenzwembad, een luxe interieur en een jacuzzi op het dakterras.

Tuin met buitenzwembad

De locatie beschikt over een perceel van 1650 m2. Een grote groene tuin omringt de villa en via een ruimtelijke oprijlaan rijd je het perceel op. Aan de villa zit een ruime garage. Daarnaast heeft het een groot buitenzwembad met ligbedden en betegeling. Ook is er een basketbalveld in de tuin te vinden. De buiten omgeving is perfect voor verschillende soorten settings door de ruimte, de strakke indeling en vakantie mood die het uitdraagt.

Ruime gangen met lichtinval

Wanneer je door de locatie loopt zijn er meerdere ruime gangen, waar het glas zorgt voor natuurlijk licht. Door de hele locatie heen vind je veel natuurlijk licht door de vele glazen wanden. Zo zijn er meerdere balkons met glazen omheining waar vandaan je een perfect shot kan maken van de tuin en het zwembad.

Open keuken met kookeiland

De locatie beschikt over een grote open keuken met kookeiland en bar. Vanaf de keuken kijk je door de grote glazen ramen naar buiten. Bij de keuken is een grote eettafel te vinden en een doorloop naar de zithoek. Aan de zithoek zitten 2 kamers vast met glazen deuren. Hier vind je een thuiskantoor en een gym met verschillende gewichten en sportapparatuur.

Ben je op zoek naar een luxe witte villa met rieten dak en enorm veel mogelijkheden? Neem contact met ons op en bespreek de plannen voor jullie productie. Zorg dat deze locatie straalt als de achtergrond van jouw volgende shoot!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland