Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Guapa

NB121.DenBosch

Guapa
Locatie
Ligging
Parkeren
Dagprijs indicatie
Opvallendheden

NB121.DenBosch
Den Bosch, Noord-Brabant
2-onder-1-kapwoning
Betaald parkeren (parkeergelegenheid in de buurt)
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
– Glazen dakramen in de keuken
– Gemixte stijlen

Guapa
NB121.DenBosch
Locatie
Den Bosch, Noord-Brabant
Ligging
2-onder-1-kapwoning
Parkeren
Betaald parkeren (Parkeergelegenheid in de buurt)
Dagprijs indicatie
Vanaf €800 excl. bemiddelingsfee en btw
Opvallendheden
– Glazen dakramen in de keuken
– Gemixte stijlen

Woonkeuken met kookeiland

Filmlocatie Den Bosch

Ontdek deze ruime jaren 30 locatie, met een oppervlakte van ongeveer 250 m2. Bij deze locatie vormt de woonkeuken met kookeiland het hart van het huis. Gelegen in een sfeervolle buurt, biedt deze locatie een perfecte mix van moderniteit, design en een vleugje humor, omgeven door een art moderne tuin die in de zomer tot leven komt met veel groen en een charmante kleine boomhut.

De woonkeuken als centraal punt

De woonkeuken met kookeiland is het kloppende hart van deze locatie. In het hoge plafond van de keuken bevinden zich uitgestrekt over de lengte een rij dakramen. Dit zorgt voor veel natuurlijk licht. Verder is de woonkeuken ruim en open, wat ervoor zorgt dat er veel mogelijkheden zijn om doorkijkjes te schieten. Vanuit de woonkeuken kan je de woonkamer in draaien/fotograferen en wanneer je de grote openslaande deuren opent kom je in de ruime tuin. De grote openslaande glazen deuren zorgen ook voor veel natuurlijk licht.

Ensuite badkamer

Op de bovenverdieping bevindt zich de master bedroom met ensuite badkamer. De badkamer is ruim en heeft zowel een ligbad als een aparte douche. Verder is de slaapkamer in jaren 30 stijl, wat volledig past bij het exterieur van de locatie.

Jaren 30 sfeer

De voorgevel en de prachtige voordeur aan de zijkant van de woning stralen de karakteristieke jaren 30 sfeer uit. Verder zijn er veel verschillende hoekjes te vinden op de locatie en is het dus veelzijdig inzetbaar voor jouw shoot.

Ben je op zoek naar een 2-onder-1-kap locatie met een jaren 30 sfeer en veelzijdig interieur? Neem contact met ons op en laat ons meedenken voor de perfecte locatie voor jouw volgende productie!

Guapa

Foto's

Scroll to Top

Boek je locatie

Graag het locatie nummer vermelden (bijv. GD100)

Boeken voor meerdere dagen

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00-18.00 
Weekend – Bereikbaar

Adres

Stationsstraat 129C, 3851 ND Ermelo
Nederland