Op zoek naar een locatie? bekijk onze guapa's

menu

Ben jij op zoek naar een

locatie scout?

Ben jij opzoek naar de perfecte locatie voor jouw volgende productie? We weten uit ervaring hoe lastig en tijdrovend het kan zijn om de ideale film locatie te vinden voor een productie. Met meer dan 7 jaar ervaring in de branche kennen wij de kneepjes van het vak. Bij Guapa locaties scouten wij graag vrijblijvend op aanvraag, gewoon omdat we het leuk vinden en er goed in zijn!

Sneakpeek van onze film locaties

Bekijk ons gevarieerde bestand shootlocaties

Naast dat we graag voor jouw een locatie kunnen scouten hebben we inmiddels ook al een mooi bestand op gebouwd van verschillende locaties door heel Nederland. Neem een kijkje in ons locatie bestand en gebruik de filters om jouw perfecte locatie te vinden. Zit het er niet tussen? Laat ons dan geheel vrijblijvend opzoek voor je gaan. Je krijgt snel een voorstel van meerdere locaties.

Laat ons het werk doen

We weten hoe belangrijk een locatie is voor een productie. Daarom kijken we graag ook mee naar het concept en de wensen van de filmlocatie. Op basis van de briefing gaan wij op zoek binnen en buiten ons brede netwerk in de branche. Het scouten van de locatie doen wij geheel vrijblijvend, en we zorgen dat jij een mooi voorstel krijgt met locaties. Op deze manier steken wij graag energie in onze partners en komen er mooie producties tot stand, dat is voor ons het belangrijkste!

Hoe kan ik een locatie laten scouten bij Guapa

Bij Guapa vinden we het belangrijk dat we wat toevoegen. Daarom kan je eenvoudig contact met ons opnemen via bijvoorbeeld de chattool op onze website of eventueel het formulier. Nog sneller, doe ons een belletje of een appje. We houden van snel schakelen, iets wat belangrijk is in de branche 😉 

Geen verborgen kosten of extra fee’s

Bij Guapa houden we van transparantie. Jij brengt ons op de hoogte van wat je zoekt en wat het concept is. Wij gaan aan de slag met waar we goed in zijn, de perfecte locatie vinden. Wanneer de locatie passend is en het tot een boeking komt is er een duidelijk tarief. Wij doen niet aan verborgen kosten voor het scouten van locaties of andere bijkomstigheden. Een passend tarief voor de perfecte locatie.

Klinkt goed

Voordelen van Guapa

Persoonlijke aanpak

Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte locatie die aansluit bij jouw specifieke behoeften en visie, en biedt advies op maat om ervoor te zorgen dat jouw project een succes wordt.

Groot lookbook zonder account

Blader moeiteloos door ons uitgebreide lookbook van locaties zonder de noodzaak om een account aan te maken, waardoor je direct toegang krijgt tot een diverse selectie van inspirerende plekken voor jouw film- en fotografie shoots.

Wekelijks nieuwe locaties

Ontdek voortdurend nieuwe en unieke locaties in ons steeds groeiende portfolio, zodat je altijd andere locaties voor je shoots tot je beschikking hebt.

Snel geregeld

Met onze efficiënte en gestroomlijnde processen zorgen we ervoor dat het boeken van een locatie een fluitje van een cent is, zodat je meer tijd kunt besteden aan de creatieve aspecten van je film- en fotografieproject.

Toegankelijke locaties

Ontdek een gevarieerd aanbod van locaties bij Guapa die voor iedereen toegankelijk zijn, zodat je altijd een perfecte match vindt voor jouw project.

Ervaring in de branche

Vertrouw op onze jarenlange ervaring in de film branche, waarbij we een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd en een schat aan kennis hebben vergaard om je te helpen bij het vinden van de ideale setting voor je project

Onze Guapa-amigo's

5/5

Maak van jouw locatie een 

Shoot locatie

01 Guapa inschrijven

Klik op de button hieronder of rechtsboven "Guapa inschrijven".

02 Vul het formulier in

Je komt op een pagina waar we je vragen om een formulier in te vullen met wat gegevens. Verder zouden wij het erg leuk vinden als je alvast wat foto's van de locatie upload zodat we deze direct kunnen bekijken.

03 Guapa check

De gegevens en foto's komen binnen bij Guapa. Wij zullen de locatie beoordelen op meerdere vlakken: ruimtelijkheid, lichtinval, interieur en nog veel meer.

04 Je wordt gebeld door Guapa

Guapa locaties zal altijd contact met je opnemen om je persoonlijk te bedanken voor het aanmelden en wanneer beide partijen blij zijn verwelkomen we natuurlijk graag jouw nieuwe locatie in ons bestand!

Retro interieur jaren 70

Trots op onze

Samenwerkingen

Scroll to Top